menu

Online afspraak maken

Zien we je snel in onze boutique?

Nieuws

Beauty- en kapsalon onder één dak bij LUX Beauty Concept

LUX Beauty Concept is sinds oktober een beauty- en kapsalon in één. LUX heeft Kuypers Haarmode overgenomen en sindsdien zijn klanten welkom voor zowel beautybehandeling als knip- en kleurbehandelingen. “Alles onder één dak, dat heb ik altijd geambieerd,” vertelt eigenaresse Kristel Tenten. “Met de overname van Kuypers Haarmode kon ik die ambitie verwezenlijken.”

Het team van LUX is met de overname verdubbeld en telt inmiddels vijf kapsters en zeven schoonheidsspecialisten. “Het is heel fijn dat we nu alle disciplines in onze salon hebben. Onze klanten kunnen nu in één afspraak al hun gewenste behandelingen ondergaan, zo kunnen zij hun afspraak efficiënt benutten. De klanten die al bij Kuypers Haarmode kwamen, treffen nog steeds de vertrouwde gezichten van het voorgaande team, want al het personeel is gebleven. De ruime ervaring van de kapsters en de expertise van de schoonheidsspecialistes die elk hun specialisatie hebben maken het LUX team compleet, daar ben ik super trots op.”

Flinke metamorfose
De salon heeft een flinke metamorfose ondergaan. De indeling heeft een transparante look gekregen waarbij de beauty- en kapsalon zijn samengevoegd tot een geheel met één hoofdingang. Het interieur ademt rust uit en de natuurlijke kleuren representeren de behandelingen die op natuurlijke wijze worden uitgevoerd. “We gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten op natuurlijke basis, vriendelijk voor huid, haar en het milieu. Onze werkwijze is gericht op duurzame schoonheid. Wij kiezen niet voor snelle resultaten door agressieve methodes, maar voor een zoveel mogelijk manuele en gezonde aanpak voor een langdurig resultaat. Daarin onderscheiden we ons.”

Vertrouwde gezichten
LUX kende de afgelopen drie jaar haar plek aan de Rapenburgsestraat, maar groeide uit haar jasje. De mogelijkheid om Kuypers Haarmode over te nemen kwam als geroepen. “De overname is in goede harmonie verlopen, waarbij oud eigenaresse Annemarie Kuypers ons nog tot eind 2023 heeft ondersteund. Zo kon zij langzaam afbouwen en vaste klanten konden wennen aan de nieuwe stijl salon. Veel is er voor de klanten niet veranderd, er is vooral wat bijgekomen. We bieden nog steeds de vertrouwde LUX behandelingen aan, van huidverbetering tot pedicure en van massages tot een ontspannende voetspa. Maar nu met een compleet aanbod van diverse haarbehandelingen.

Nieuwe behandelingen
Vanaf deze maand komen er een aantal nieuwe behandelingen bij, want we investeren graag in de nieuwste trends en technieken. Nieuw in ons aanbod is: permanente make-up, hybrid brows en de Japanse Head Spa waarbij de haargroei wordt gestimuleerd en verbeterd door een speciale hoofdhuidbehandeling. Daarnaast kun je binnen wandelen voor een bijzonder en mooi cadeau in de LUX-shop, met een groot aanbod body producten en geuren, van onder andere Sophia Mae en Atelier Rebul”, besluit Kristel.

Start jouw reis naar een stralende huid!bekijk behandelingen
 
shop producten

Winkelmandje

0