menu

Online afspraak maken

Zien we je snel in onze boutique?

Cupping

Cup jezelf gezond

bindweefsel | verminderd cellulitis | strakke huid

 

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm is heel sterk, waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van algehele energie. Verklevingen en diepe spierknopen worden naar de oppervlakte gezogen, waardoor blokkades worden opgeheven en afvalstoffen afgevoerd. Cupping heeft een diepere werking dan een regulierem massage.

Wij bieden cupping als massagetechniek om blokkades door stress tegen te gaan, maar ook voor het verminderen van cellulitis op billen en benen.

Cuppen tegen cellulitis

Bij een slechte doorbloeding ontstaan op verschillende plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Door de cups over de huid te bewegen, kunnen we verklevingen (cellulitis) van de huidlagen (bindweefsel) van elkaar losmaken.

De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat weer tot gevolg heeft dat de vetcellen (bobbeltjes) beter afgevoerd worden naar de lymfeklieren. Spieren krijgen meer zuurstof. Pijn wordt minder en de huid steviger en strakker. Het is aan te raden de behandeling een aantal keren te herhalen of in kuur verband te doen voor een beter resultaat.

Contra indicaties cupping:

Hartziekte, Hoge bloeddruk, Bloed verdunnende medicijnen, Permanente fillers (gezicht), Diabetici 1, Nierfalen, Spataderen, Bloedziekten, Zwangerschap.

Bij twijfel raadpleeg eerst de arts. Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling.


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

ANTI-CELLULITE CUPPING – €65

Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulitis, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

ANTI-CELLULITE CUPPING KUUR – €350

Om cellulite grond aan te pakken, is het belangrijk om in kuurverband te cuppen. De kuur bestaat uit 6 behandelingen, waarbij je om de week een behandeling ondergaat. Dit is de meest effectieve anti-cellulite behandeling.

ANTI-CELLULITE CUPPING KUUR INCL. CUPPING KIT – €410

Is het jouw eerste behandeling tegen cellulite en ga je voor maximaal resultaat? Dan is het van belang om zowel bij ons in kuurverband (6x) een cupping behandeling te ondergaan en tweemaal per week thuis te cuppen. Dit kost slechts 10 minuten van jouw tijd!

CUPPING ACHTERKANT LICHAAM – €50

Heb je specifieke klachten of stress problemen? Met de combinatie van bindweefsel en cupping kunnen wij veel pijnklachten en stress wegnemen.


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

Start jouw reis naar een stralende huid!bekijk behandelingen
 
shop producten

Winkelmandje

0