menu

Online afspraak maken

Zien we je snel in onze boutique?

Make-up

Straal zoals je bent.

elegant | tijdloos | natuurlijk

 

Onze passie is het versterken van je mooiste punten waardoor jij je stijlvol, extra vrouwelijk en zelfverzekerd voelt. Een huid die er nog steeds uitziet als ‘real skin’, en je ogen die eruit springen omdat we de juiste kleuren en producten toepassen die perfect bij jou aansluiten.

Delilah make-up

Wij werken met de make-up lijn van Delilah, dat 100% aansluit op onze visie: natuurlijk & subtiel! Delilah is onderscheidend door haar compacte assortiment producten, waardoor je met slechts enkele stappen een prachtig, maar vooral natuurlijk ogend resultaat kunt behalen. De producten zijn gebaseerd op aardetinten met een touch of rosé en goud. Alle producten zijn vegan, dierproefvrij en vrij van parabenen.

Bruidsmake-up

Je gaat trouwen, maar welke look weerspiegeld echt wie je bent? Een look die timeless is waardoor de foto’s van jouw trouwalbum, shoot of andere gelegenheid altijd mooi zullen blijven. Samen bekijken we met jou, welke mogelijkheden en wensen er zijn voor de perfecte make-up look die bij jou past. We beginnen altijd met een proefsessie.


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

MAKE-UP ADVIES – €30

Concealer? Foundation? En diverse kleuren ooggschaduw. Wij leggen het je uit.
Bij besteding > €50 aan make-up producten, ontvang je het make-up advies gratis.

DAG MAKE-UP – €40

Een dag make-up heeft als doel jouw mooie gezichtskenmerken te benadrukken op een natuurlijke wijze. Het gaat erom een frisse en verzorgde indruk te wekken op een subtiele en lichte manier.

AVOND MAKE-UP – €45

Get ready to party! Aan de hand van je wensen wordt er een unieke feest look gecreëerd. Van glam tot naturel, alles is mogelijk.

BRUIDSMAKE-UP INCL. PROEF EN LIPSTICK – €190

Samen bekijken we met jou, welke mogelijkheden en wensen er zijn voor de perfecte bruidslook die bij jou past. Thuis of op locatie, samen met zussen, vriendinnen of moeder(s)? Alles is mogelijk.

 

 


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

Start jouw reis naar een stralende huid!bekijk behandelingen
 
shop producten

Winkelmandje

0