menu

Online afspraak maken

Zien we je snel in onze boutique?

Massages

Balans voor lichaam en geest

Rust | Ontspanning | Aandacht

 

In onze salon vind je een moment van rust, ontspanning en echte aandacht voor jou. Onze massages zorgen voor ontspanning, balans en geven je een boost zodat je er weer tegenaan kunt. We stimuleren het afvoeren van afvalstoffen, geven de spieren diepe ontspanning door een combinatie van warme oliën en verschillende massagetechnieken.

Voel jij je slap, energieloos of heb je fysieke pijn? Een lichaamsmassage geeft je de mogelijkheid om een moment echt even helemaal bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust, met als resultaat een ontspannend effect op zowel jouw lichaam als geest. Wij bieden diverse lichaamsbehandelingen. Twijfel je over welke behandeling bij jou past? Boek dan een massage op maat!


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

Massage op maat 30 – 60 min | €39 – €69

Een massage op maat geeft je de mogelijkheid om een moment echt even helemaal bij jezelf stil te staan en een specifieke klacht of gebied aan te pakken.

Hotstone Massage | 45 min | €59

Tijdens de Hot Stone massage worden warme, platte basaltstenen op het lichaam gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen en zorgt voor een diepe ontspanning. In combinatie met de manuele massage grepen zal je de energie weer door je hele lichaam voelen stromen.

Zwangerschapsmassage 30 – 60 min | €39 – €69

Tijdens de zwangerschapsmassage word je even heerlijk in de watten gelegd door onze masseuses. Tijdens de 30 min. massage worden de rug, nek en schouders gemasseerd in zijligging en eventueel extra aandacht besteed aan specifieke wensen/ klachten. Bij de 60 min. massage wordt de hele achterkant van het lichaam gemasseerd incl. armen en hoofd.  Zwangerschapsmassage is voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Je kunt bij een normale zwangerschap vanaf week 13 gemasseerd worden tot aan je bevalling.


https://luxbeautyconcept.nl/online-afspraak-maken/
Afspraak maken

Start jouw reis naar een stralende huid!bekijk behandelingen
 
shop producten

Winkelmandje

0