menu

Online afspraak maken

Zien we je snel in onze boutique?

Verven

Good hair is defined by hair health, not by hair texture.

100% NATUURLIJK| +10 JAAR ERVARING | PERFECTIE

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende opties die je kunt kiezen wat betreft haar kleuringen: highlights, balayage, face framing, lowlights, babylights, basiskleur of toch een duo-kleuring? Dit zijn termen die je misschien wel eens gehoord hebt, maar wat is het nu precies? Gelukkig hebben onze haarstylisten de kennis om jou hierbij te helpen en te adviseren.

Door de kennis en expertise van onze kleurspecialisten kiezen zij samen met jou een techniek die aansluit bij jouw wensen.

Wij helpen je bij het uitzoeken van de perfecte kleur. Dit is voor iedereen persoonlijk, er is namelijk geen standaardkleur. Wij kijken naar jou natuurlijke ondertonen maar ook naar wat past bij de tint van jou huid en ogen. Zodat het hele plaatje klopt!

Fuente en Schwarzkopf

Wij werken met twee verschillende merken op het gebied van kleuren. Namelijk Fuente en Schwarzkopf.

Fuente heeft een zachte 100% vegan en PPD-vrije haarkleuring. Deze onderscheidt zich door de natuurlijkheid van de kleuren. De hoofdingrediënten zijn gist en menthol. Deze zorgen ervoor dat de kleurpigmenten het haar binnen kunnen dringen en de hoofdhuid verzorgd en verkoeld wordt tijdens het inwerken.

Schwarzkopf heeft verschillende hoogwaardige kleuringen en blondering. Deze beschikken over de High Definition-technologie dat zorgt voor intense kleurpigmenten voor de helderste toonrichting, versterkte intensiteit en maximale dekking. Deze kleuring heeft een langdurige kleur behoudt.

Onze haarstylisten kennen elk merk, en kijken naar wat past bij jouw haartype en wens. We volgen door het jaar heen verschillende trainingen bij deze merken om op de hoogte te blijven van alle ins en outs.


Knippen/kleuren/drogen | €-

Kleuren/drogen | €-

Knippen/highlights/drogen | €-

Highlights/drogen | €-

Bovenstaande prijzen zijn afhankelijk van de wens, haar dikte, en lengte van het haar. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.


Start jouw reis naar een stralende huid!bekijk behandelingen
 
shop producten

Winkelmandje

0